2010. július 7.

Közösség-harmonizáló évzáró nap képekben!

2010. július 4-én fergeteges évzáró partyt rendeztünk. Itt megnézheted a képeket!

Egy csodálatos napot töltöttünk újra együtt, ezúttal az év zárása ürügyén, a Szellő Tanyán, a Gödöllői-dombság egy eldugott természeti zugában.

Délelőtt közös bográcskészítés volt Faragó István vezetésével, majd bemelegítő medence-party zajlott, ahol a gyerekekkel tréningeztük az újonnan születő vízilabda tehetségünket.

NÉZD MEG A KÉPEKET!

Közben folyamatosan érkeztek az emberek. A lányok a trambulint is elfoglalták, Szellő, KunSzi, Ildikók és Lilla megreptették egymást.
Délben egy két órás jógát tartott Gánti Bence, a végén pránajáma és meditáció gyakorlatokkal.

Délután tovább érkeztek az emberek, s eközben elszabadult a pokol és fergeteges medence-party tört ki, ahol két csapat vízilabdázott egymással. Közben megjött Ágnes Vanilla is és számos család. Sok gyerek volt, a babától az iskolásokig, akik birtokba vették a medencét, a homokozót, a trambulint. Volt, aki lovagolt s volt, aki a felnőttekkel vízilabdázott és focizott. A húsos és vega bogrács estig folyamatosan fogyott, s a délutáni hangulatot Louis Amstrong, az Eagles és más zenék kísérték. Egy szakaszon Bence gitározott és énekelt néhány popdalt, s pár lelkes vállalkozó vele énekelt.

Majd Premal és Miten, valamint Prem Joshua Shiva Moon c. lemeze szólt, ahogy a nap alábbhagyott és a természet a befelé fordulás felé vette az irányát. Ekkor létrehoztuk a fáklyákkal szegélyezett esti éneklés körét a mezőn, amiben egy csendes meditáció és felajánlókör után közel éjfélig voltunk benne, egy csendesebb, szűkebb körben. Ezen túl számos ember számos élményét lehetne elmesélni, amit talán majd megtesznek ők?