2011. május 2.

Hogyan keress pénzt lelki segítőként? - Három órás intenzív tréning!

Joó Zsuzsa karrier tanácsadó interaktív előadása 2011. május 27-én. Ha kérdéseid vannak, hogy hogyan tudsz érvényesülni a végzettségeddel, gyere el és tedd fel a kérdéseidet!

?Azt tapasztalom, hogy kiváló szakmai felkészültségű, és elhivatott kollégák vágnak bele az ún. segítő foglalkozások valamelyikébe fő-, vagy mellékállásban, ám vállalkozói ismereteik hiányosak.

Nem elég tudni az elméletet, és nem elég a gyakorlat ahhoz, hogy folyamatosan működő és pénzt termelő vállalkozásod legyen.

Ezek a szakmák, foglalkozások speciálisak. Mindegyik a bizalmon alapul, a hagyományos üzleti modellek másként működnek, illetve sajátos marketing mixet kell hatékony működéséhez összeállítani.?

A fenti megállapítás Joó Zsuzsannától származik, aki hetedik éve vezeti saját Karrieriskoláját, amelyben karrier-tanácsadóként, önismereti trénerként, illetve coachként dolgozik. Marketinges végzettségénél és gyakorlatánál fogva évek óta képez vállalkozónőket, valamint life coach képzésében hazánkban egyedülálló módon üzleti és marketing ismereteket is tanít, hogy a leendő coachok biztosan megállják a helyüket a piacon.

2011. május 27-én egy olyan előadást tart, amelyre az Integrál Akadémia felkérésére kerül sor, és amely során az alábbi témákat érinti:

  • Miben sajátos az ún. segítő szakma?
  • Hogyan indítsd el vállalkozásodat? (törvényi szabályozás, működési feltételek stb.)
  • Kik alkotják a te célpiacodat?
  • Olcsón vagy drágán? Miért ne ingyen?

Az előadáson és az azt követő beszélgetésen bárki részt vehet, aki  pszichológusként, tanácsadóként, trénerként vagy coachként, szupervizorként, esetleg más segítő szakma gyakorlójaként dolgozik.

Időpont: 2011. május 27. péntek, 18.00-21.00
Helyszín: Sziddharta Közösségi Ház, Budapest, VI. Andrássy út 98.
Belépő: 1500 Ft, a helyszínen fizetve

Jelentkezni előregisztrációval lehet 2011. május 12-ig Makrai Krisztánál (0630-87-88-677, makraikriszta@gmail.com).


A szervezők honlapjai:

www.integralakademia.hu

www.lifecoaching.hu

http://www.karriertanacsado.hu/