2012. április 19.

Lelki Hangok, Integrál Spirituális Est május 5-én! - élő spirituális világzene, ének, dob

FIGYELEM! Beteltek a férőhelyek! Sajnos nem tudunk fogadni több jelentkezést. Megértéseteket köszönjük!

TEKINTSD MEG AZ ESTEN KÉSZÜLT KIVÁLÓ FOTÓKAT! KLIKK!

FIGYELEM! Beteltek a férőhelyek! Sajnos nem tudunk fogadni több jelentkezést. Megértéseteket köszönjük!

HATALMAS ÖSSZEJÖVETEL - NYITOTT MINDENKINEK!

Az egész est egyetlen f(l)o(w)lyam lesz.
Becsült létszám: 50-100 fő - akik egy mágikus, elvarázsolt estébe keverednek és kovácsolódnak össze, és az est végére egységben mozdulnak a sámándobokkal és egy flow-ban mozognak a térben. Sokaknak ezen esték életük csúcsélményei.

A májusi telihold Buddha megvilágosodásának éjszakája, a megvilágosodás lehetőségének az ünnepe, legnagyobb keleti ünnepek éjjele, a buddhista újév "szilveszter" éjszakája . Ekkor gyűlünk ösze, és a Világegység nevében szép meghitt ugyanakkor extatikus estét csapunk megújult és összevont erőkkel, nagyszerű lelkek jelenlétével!

SPIRITUÁLIS ÉNEKLÉS ÉS ZENÉLÉS: Gánti Bence + Sattwa Sound YOGA MUSIC Band + Fehér Holló Öskű SÁMÁNDALOK + Hargita "Regős" Lajos és Parádi didjeridoo-s József közösen húzzák a transzalávalót, felhasználva tradicionális indiai, mantra, kirtan, magyar-sámán, eszkimó, indián és más spirituális énekeket, számos rögtönzéseel és flowal egybeszőtt hangfolyamukhoz, teljesen bevonva a körben ülő népességet és hanglélektani egységbe forrva velük. A gitár, dob, hegedű, harmónium mind egységbe állnak össze a zenészek ügyes keze alatt az énekek alapjaként. Mindenki élőben jelen van.

DOBOLÁS ÉS FLOW-TÁNC: amikor az ülés már nyugtalanná válik és az izmok megmozdulnának, és amikor a visszafogottság is kifáradt már, akkor ideje átalakulni egy másik formációba: a spontán táncoló önkifejező közösséggé. Megszólalnak az átütő és ellenállhatatlan élő sámándobok, továbbá Nyári Laci sárkányhajó-hajtó óriásdobja és néhány afrikai és arab kézidob. A Free Flow Transztánc a pillanatból születve tör vagy kúszik elő a testekből. Ezt segítik a rögtönzött de egyszerű formai elemeket is megtanító NIA pillanatok (Joós Zsófi NIA tréner) és az indián hosszútánc rítus keverékét a flowterápiás csoportelemekkel ötvöző Bence facilitációk, a Zsófi-Bence duett-instruktőr impro során.

FALATOZÁS AZ INDIAI VEGAKONYHÁBÓL: a mindenki által a közösbe hozott eszem-iszom orgia mellett, kiszáll a Madras Café - Janicsek Zsolt mindenki számára üdvös kirobbant önmegvalósítása - s ízlelőbimbókat elbódító meleg indiai vegaételt szolgál majd fel nekünk.

HOZZ magaddal: polifoam, pokróc, beltéri lábbeli, közösbe étel-ital (alkoholt ne hozz egyáltalán). Ha van: dob, csörgő - hozd el azt is és csatlakozz hozzánk!

Belépő: 1.500,- Ft
Időpont: 2012. május 5., szombat 18.00-24.00

Helyszín: Dobogókő, Shaolin Falu terme (a Dobogókő alatti völgyben Esztergom felé).
Így jutsz el a Shaolin faluba: Budapestről Szentendrei út (11-es út) ? Pomáz - Pilisszentkereszt ? Dobogókő. Pilisszentkereszt után 4 km-rel egy elágazáshoz érsz, itt balra térj le Esztergom irányába. Innen ki van táblázva a Shaolin Falu, az elágazástól kb. 500m-re térj le jobbra az aszfaltos útról a földútra.

Ott lehet aludni - ha előre szólsz - érdeklődj az infócsatornán!

A könnyebb kijutás érdekében telekocsikat szervezünk. Várjuk a fuvar felajánlásokat és a jelentkezéseket!

Regisztráció a programra, telekocsi szervezés és további információ: Harkai Szilvia - +36-30-225-3032, harkai.szilvia@integralakademia.hu

ELŐESTE: SZEX ÉS LÉLEK - gyakorlati workshop Neal Wecker amerikai trénerrel.
KLIKK ide vagy a képre a részletekért!