2012. május 16.

2012 Májusi Hírlevél

A májusi hírlevelünkben nyár eleji program-kavalkádra invitálunk. Várunk szeretettel az ingyenes Nyílt Napunkon, a II. Integrál Nyári Elvonulásunkon és transzlégzésre.

TARTALOM

  • Éld át az integrál életérzést! - Ingyenes Nyílt Nap 2012. június 22-én - meglepetésekkel
  • Már lehet jelentkezni a II. Integrál Nyári Elvonulásra! ? Gyere velünk!
  • Nyár eleji transzlégzés május 25-én Gánti Bence vezetésével
  • Mi is ott leszünk a berlini Integrál Konferencián. ? Nézz bele a programba!
  • Májusi előadások az Integrál Akadémián: ökológiai ismeretek.

ÉLD ÁT AZ INTEGRÁL ÉLETÉRZÉST! - INGYENES NYÍLT NAP 2012. JÚNIUS 22-én - MEGLEPETÉSEKKEL

Megújulunk az Nyári Nyílt Nap keretében: újfajta játékkal, és meglepetésekkel készülünk.

Gondoljuk ? Hisszük ? Érezzük
Éld át Te is az integrál életérzést!

Szeretettel várunk a Nyílt Napunkon, ahol lehetőséged lesz megismerni az egyedülálló Integrál Pszichológia szak képzésének menetét, módszertanát, szellemiségét és hangulatát.

Gánti Bence szakmai vezető előadásában, továbbá a felsőéves hallgatóink által facilitált gyakorlatok keretében ízelítőt kapsz az integrál elméletről, önismereti munkáról, az integrál közösségre jellemző légkörről.
Időpont:
2012. június 22., péntek 16.00-21.00 (16.00-17.00 között regisztráció)
Helyszín: Corvinus Egyetem, Budapest XI., Ménesi út 5., 304. terem
Előzetes regisztráció: Bobák Szilvi, bobak.szilvia@integralakademia.hu

Részletekért klikk ide!

További információ:

Tanulmányi kérdésekben: Harkai Szilvi, info@integralakademia.hu, +36-30-225-3032
Nyílt nappal kapcsolatban: Bobák Szilvi, bobak.szilvia@integralakademia.hu, +36-30-225-8055

MÁR LEHET JELENTKEZNI A II. INTEGRÁL NYÁRI ELVONULÁSRA! ? GYERE VELÜNK!

A tavalyi sikerre tekintettel idén is szervezünk nyári tábort, június 25-30-ig. A mögöttes szemlélet ugyanaz, a helyszín és a mottó változott.

Idei helyszínünk a Szolnoktól 15 km-re lévő, festői szépségű Holt-Tisza partján kialakított Nairam Klubhotel és Szabadidőközpont. Az Alföld egyik különleges búvóhelye ez, amely nem csillog, és nem hivalkodik. Békességet, és felüdülést nyújt, természetességével regenerál, azt kínálja, ami hiányzik a hétköznapjainkból: stressz-mentes napokat.

Idei mottónk: NYARALÁS ÉS KÖZÖSSÉG AZ ÖNMEGVALÓSÍTÁS SZOLGÁLATÁBAN!

A tábor egy ?Integrál Élet Edzőtábor?, amely felnőtteknek szól, a saját lelki és szellemi fejlődésükre, transzformációjára. Funkciójában a lelki elvonulásnak és az élet ünneplésének az ötvözése. Célja az, hogy az integrál szemlélet iránt érdeklődők együtt lehessenek hat napig, s legyen idejük mélyebben összebarátkozni, megismerkedni, együtt mélyülni, s emelkedni - életünk szép csúcsélményeit együtt átélni.  

Jelentkezés: Bobák Szilvinél, - +36-30-225-8055, bobak.szilvia@integralakademia.hu

További információ:
http://www.integralakademia.hu/aktualitasok/archiv/2012/aprilis/23/integral-nyari-elvonulas-2012-junius-25-30/

NYÁR ELEJI TRANSZLÉGZÉS MÁJUS 25-ÉN GÁNTI BENCE VEZETÉSÉVEL

A transzlégzés egy nagyon szép, igazi spirituális gyakorlat, intenzív önismereti, terápiás és meditáció módszer, mely élő sámándobolás, majd spirituális világzenék segítő hatására természetesen úton állít elő erősen módosult tudatállapotot. Ebben az állapotban mélyen kioldódunk, választ kaphatunk életünket irányító sorskérdésekre,  és spirituális élményeket élhetünk át. A sámánok, jógik, szúfik, és törzsi kultúrák egyaránt használják a légzés tudatállapot módosító hatásait, s ezt az ősi módszert alkalmazzuk mi is modern kultúránk keretébe ágyazva. A módszert hazai mestereimtől, továbbá Amerikában, a megalkotónál Stansilav Grófnál is gyakoroltam s tanultam, s alkalmazom 12 éve. A módszert intelligens önismereti rákészülő gyakorlatokkal, és a magyar hagyományoknak megfelelően sámándobolással kiegészítve gyakoroljuk.

Nézd meg az M1 híradását a transzlégzésünkről! Klikk ide!

Helyszín: Dobogókő, Shaolin Falu, Nagyterem
Időpont: 2012. május 25. 10.00-16.00
Részvételi díj: 10.000,- Ft
Kedvezmények! Diákigazolvány felmutatásával 26 éves korig és nyugdíjasoknak 65 év feletti életkor esetén: 8.500,- Ft. Integrál Akadémia hallgatóknak: 9.000,- Ft.

További részletek: http://www.integralakademia.hu/aktualitasok/archiv/2012/majus/04/nyareleji-transzlegzes-2012-majus-25-en/

MI IS OTT LESZÜNK A BERLINI INTEGRÁL KONFERENCIÁN. ? NÉZZ BELE A PROGRAMBA!

Integrál Fórum Konferencia 2012. június 15-17-ig kerül megrendezésre Berlinben Emberek, kultúrák, rendszerek megértése és kísérése címmel.

Az integrál-szemlélet egyik döntő erőssége a fejlődés gondolatának bevonása. A mélyebb (vertikális) mintákra és struktúrákra irányuló szemlélet különbözteti meg a kulturális mainstream messzemenő fejlődési vakságától és a vitának ezzel együttjáró egysíkúságától és a csupán (horizontális) különbözőségre és differenciára való leszűkítésétől.
Konferencián bemutatják, milyen elgondolással szerepel a fejlődés a különféle kutatók elméleteiben és modelljeiben, s hogyan lehet kulcsként felhasználni ezeket a hasznos ?térképeket? a legkülönbözőbb területeken (coaching, üzleti élet, vezetés, fenntarthatóság, pedagógia, politika, lélektan, partneri kapcsolat, spiritualitás, tudomány stb.).

Néhány név az előadók közül: Ken Wilber (telefonon, Jeff Salzman, Susanne-Cook Greuter (skype-on), Barrett Brown, John Bunzl, Martin Ucik, Elizabeth Debold, Tom Steininger.
A teljes program ? minden előadás leírásával és az előadók bemutatásával ? online megtekinthető.

Itt tekintheted meg és le is töltheted a konferencia prospektusát:
http://integralesleben.org/fileadmin/user_upload/TAGUNGEN/2012_Berlin/FLYER_IF-Tagung_2012_screen.pdf

Részletek: http://integralesleben.org/if-home/if-integrales-forum/integraler-newsletter/newsletter-archiv/in-016-maerz-2012/#c11834

MÁJUSI ELŐADÁSOK AZ INTEGRÁL AKADÉMIÁN

Május 26. szombat 9-18 óráig
(IP 1. évfolyam)
Ökológiai ismeretek - a Föld helyzete és jövője tudományos és spirituális szempontból.
Előadók: Gánti Bence, Bartha Géza, Ijjas Flóra, Sándorné Boda Emese

Szeretettel várunk akár rendszeres vendégként is, ehhez ajánljuk figyelmedbe kedvezményes csomagjainkat:
A napijegy ára 8.000,- Ft, a félnapi jegy ára 4.000,- Ft.

A kedvezményes nagy csomag: 72.000,- Ft
Ha tíz előadáson részt veszel, egyet ingyen ajándékba adunk.
Ezzel a bérlettel 10 előadási napon vehetsz részt. A bérletet az első igénybevétel napján, az előadás kezdete előtt, a helyszínen tudod megvásárolni, és onnantól számítva egy évig érvényes.

A kedvezményes kis csomag: 36.000,- Ft
Ha öt előadáson veszel rész, fél napot ajándékba adunk.
Ezzel a bérlettel 5 előadási napon vehetsz részt. A bérletet az első igénybevétel napján, az előadás kezdete előtt, a helyszínen tudod megvásárolni, és onnantól számítva fél évig
érvényes.

A napi jeggyel és a bérletekkel kapcsolatos további információ: http://www.integralakademia.hu/integral-pszichologia-szak/berlet-az-eloadasokra/