2012. szeptember 21.

Őszköszöntő transzlégzés 2012. szeptember 28-án

Szeptember 28-án, pénteken transzlégzés csoportot tartunk 8-15 óráig. Amennyiben érdekel, szeretettel meghívunk rá!

Facebook pörgés az esemény körül:
http://www.facebook.com/events/159639257507652/

 

 

A transzlégzés egy nagyon szép, igazi spirituális gyakorlat, intenzív önismereti, terápiás és meditáció módszer, mely élő sámándobolás, majd spirituális világzenék segítő hatására természetesen úton állít elő erősen módosult tudatállapotot. Ebben az állapotban mélyen kioldódunk, választ kaphatunk életünket irányító sorskérdésekre,  és spirituális élményeket élhetünk át. A sámánok, jógik, szúfik, és törzsi kultúrák egyaránt használják a légzés tudatállapot módosító hatásait, s ezt az ősi módszert alkalmazzuk mi is modern kultúránk keretébe ágyazva. A módszert hazai mestereimtől, továbbá Amerikában, a megalkotónál Stansilav Grófnál is gyakoroltam s tanultam, s alkalmazom 12 éve. A módszert intelligens önismereti rákészülő gyakorlatokkal, és a magyar hagyományoknak megfelelően sámándobolással kiegészítve gyakoroljuk.

 

A transzállapotban kioldódnak az ego rég beállt fixációi, melytől megnyílik a lelkünk, és a tudatunk. Ez mély, intenzív élményhez, önismerethez, személyes és spirituális tapasztalatokhoz vezet. A transzlégzés erős, intenzív módszer, melyet nem gyakran végzünk, s melynek napja kiemelt alkalom.

A transzlégzés előtt rákészülő egyéni és csoportos gyakorlatokat végzünk, utána pedig feldolgozzuk az átélt élményeket. A módszer biztonságos, előzetes ismereteket nem igényel. A csoportot a módszerben gyakorlott, felkészült ember, Gánti Bence transzperszonális és integrál szemléletű pszichológus vezeti.

Kinek ajánljuk?

Annak, akinek a lelke élni akar, ki akar nyílni, el akar indulni, vagy tovább akar menni.
Annak, akinek a lelke fejlődésre, gyógyulásra, spirituális ébredésre vágyik.

A transzlégzésre igény esetén egyéni felkészítő ülést is tartunk, utána pedig egyéni feldolgozást annak, aki kéri.

Helyszín: Felkelő Nap Háza Stúdió, Budapest VII., Rákóczi út 36., II. emelet 3/a., kapucsengő: 18 (Blahától 2 perc, Klauzál utca sarka, a Rókus kórházzal szemben) Csak az jöhet be, aki előzetesen jelentkezett a bence@bencelap.hu email címen.

Részvételi díj: 10.000 Ft.
Kedvezmények!
Diákigazolvány felmutatásával 26 éves korig és nyugdíjasoknak 65 év feletti életkor esetén: 8.500,- Ft. Integrál Akadémia hallgatóknak: 9.000,- Ft.

Ha jönni szeretnél, jelentkezés itt (elsősorban emailen):
Gánti Bence, bence@bencelap.hu, +3630-278-2717.

A csoportba előzetesen be kell jelentkezni 2012. szeptember 27-ig.
A légzés 2012. szeptember 28-án, pénteken 8-15 óráig tart.

HA ELŐSZÖR JÖSSZ a csoportra, kérlek TÖLTSD KI A KÉRDŐÍVET! ? ITT MEGTALÁLOD MINDEN TOVÁBBI INFÓVAL EGYÜTT!
(Aki már elküldte és visszajeleztünk, annak nem kell.)

Szeretettel,

Gánti Bence
www.bencelap.hu