2013. január 3.

Integrál Téli Elvonulás - 2013. január 14-18.

Integrál Téli Elvonulás - A Szabadság Tánca: szépség - szabadság - tánc.

Itt találod az elvonulásról a folyamatosan bővülő információkat.

Öt napos Integrál Elvonulás: Téli Tábor
2013. január 14-18., Kóspallag.

Eseményoldal a facebook-on: www.facebook.com/events/510617825636096/

Az integrál tábor egy gyógyító és felszabadító tér, amely a fejlődni vágyó, tudatos felnőtt embereknek való. A lélektani kikapcsolódás egyik legjobb és legigényesebb formája. A szépség és az ember pozitív állapotainak a szentélye, ahol megnyílik az érzékelés, elmélyül az emberi kapcsolati élmény és átalakulnak az elraktározott fájdalmak. A "vakáció" latinul "kiüresítés"-t jelent, amely egyezik a zen üresség koncepcióval: az igazi vakáció az, amikor az egónk bilincseiből kioldódva lelkileg szabaddá válunk.

Gánti Bence, a tábor vezetője biztosítja, hogy megtisztulás, felszabadulás és megigazulás történjen azokkal, akik eljönnek a táborba. Bence a lélektant a magasabb emberi értékek szolgálatába állítja. Utazásai során iskolázták magyar pszichoterapeuták, buddhista szerzetesek és gyógyítók Ázsiában, holisztikus terapeuták Kaliforniában, és közép-ázsiai sámánizmust képviselő gyógyítók Eurázsiában. Egy holisztikus metódust közvetít, összhangban a globális kor igényeivel. Bence a pillanatból dolgozik és a helyzetnek megfelelő módszert választja be az emberek megnyitásának folyamatában.
Tudása a pillanatból születő kompromisszum-mentes módszer, amely az illúzió fátylait hamar átvágja, egy közvetlen tanítási és gyógyítási gyakorlatot megvalósítva. Mindenkinek van aktív vagy lappangó spirituális kapcsolata, mely itt egy pozitív löketet kap.

A táborban a következő gyakorlatok lesznek:

 • A Test Intelligencia megnyitása - a bodywork, mozgásmeditáció, és tánc,
 • Páros és kis csoportos kapcsolódási improvizációk,
 • Finom érzékelési gyakorlatok egymás terében,
 • A morfogenetikus mező érzékelése,
 • Flow élmény - az éntelen áramlásba kerülés, az egó feloldódása,
 • Gyógyító folyamatok és terápiás oldások: Flow Terápia,
 • Sok öröm és kreativitás: a résztvevők általában úgy feltöltődnek, hogy az életül megváltozásról számolnak be utólag.

Ráadás:

 • Csend Túra az erdőben: tiszta természet, finom érzékelés,
 • Meditáció és jóga minden nap,
 • Spirituális kántálás, dobolás, élő zene - előfordulhatnak légzésgyakorlatok,
 • Szakrális ünnep,
 • Meleg konyha, minőségi egészséges étrend: Janicsek Zsolt (Madras Café) főz ránk végig.


Hogy lehet ezt megvalósítani és ebben élni 5 napon át? Hogy lehet utána hazavinni? Milyen az új kultúra?

"Minden tanítómból hordozok valamit. Akkor vettem ezt észre, amikor már az emberekkel dolgoztam: egyszer csak megjelennek bennem teljesen váratlanul. Amit csinálunk az túllépi az ismert kategóriák kereteit. Egyre nehezebb elmondani mi is ez. A jelenségek mögötti energiatérrel dolgozunk. Valami új van születőben globálisan és ezt a hullámot lovagoljuk." (Bence)

Számos eddigi résztvevőnek az integrál táboraink az évük csúcsélményét jelentette és sokan megváltozott élettel tértek haza.

Mit mondanak a módszert már megtapasztalt résztvevők és szakemberek?
Alább, az engedélyükkel közöljük a beszámolóikat.

"Gánti Bence Integrál Flow terápiás módszere egy hitelesen integrál terápia, amely bölcs, hatékony és valóban integrált. Sokféle módszert ötvözve egy csodálatos és hatékony módszert alkotott meg!"
Ken Wilber, Amerikai Egyesült Államok  - az integrál szemlélet megalkotója

"Bence Flow csoportja számomra az a hely, ahol védett körülmények között élhetem meg a lelkiségemet. Szabadon kapcsolódhatok más emberekhez, más létsíkokhoz. A technikák által megtapasztalhatom lelkem mélyebb rétegeit, s valódi önmagamat. A csoport elfogad, megtart és segít. Általa jobb és szabadabb emberré váltam. Számomra minden foglalkozás egy meditáció, mintha Vipassanát gyakorolnék dinamikusan. Bence a technikával belevisz az áramlásba, benntart, majd kihoz és megtart. Gyönyörű formája ez a lelki fejlődésnek!" /Laci, Győr/

"Bence művészi módon facilitálja a résztvevőket a mezőben való részvételre, tökéletesen ráérez arra, hogy melyik pillanatban mire van szükség, mire vágyik a tér. Hagyja, hogy mindenki a saját ritmusában élje meg az élményeit, majd művészien érez rá a legkevesebb fájdalommal járó módszerre, amellyel kivezeti a résztvevőket az esemény lezárásával a flow-élményből. A flowterápia a benne résztvevő emberek körüli energiák áramlásából fakadó spontán cselekmények (mozgás, tánc), amelyek megteremtik az emberekben a feltétel nélküli elfogadást és az egymás iránti őszinte, mély szeretetérzést. Belső harmóniához, boldogsághoz és szabadsághoz vezetnek." /Tünde, Budapest/

"Már az első találkozás elsöprő hatással sodort magával és megadta azt a kezdő lendületet, ami kimozdított az eddigi elakadt, kilátástalannak tűnő helyzetemből. Olyan találkozásokat hozott másokkal és önmagammal, amire eddig még nem volt példa az életemben, főleg nem ilyen rövid idő alatt. Ez pedig elvezetett a fokozatos kinyíláshoz, mások jobb megértéséhez és elfogadásához. A mozgás, a zene, az érintések, a kapcsolódások, az összeolvadások, a szétválások és az elengedések harmonikus és kiegyensúlyozott Egésszé állnak össze. Egység élményem volt. Mindez nagyban köszönhető Bencének, aki szinte észrevétlenül, láthatatlanul átfogja
és vezeti mindezt a kezdetektől a beteljesedésig, teljes összhangban az Áramlattal." /Péter, Budapest/

"Azt éltem meg, hogy a szavakon túli egymásra hangolódás a foglalkozások után is fennmaradt a tábor résztvevői között és az egésznek tartós hatása volt. Bence megbízható és empatikus terapeuta, aki az intuícióját is használja és alapvető biztonság érzést teremt." /Zsuzsa, Budapest. Egyetemi pszichológia tanár/

Helyszín: a Málnáskert Vendégház a Börzsöny szívében, Kóspallag település mellett, a Szűz Mária templom feletti dombon található. A házból szép kilátás nyílik délen Kóspallag településre, valamint a Dél-Börzsönyi hegyekre, háttérben Dobogókővel. Északon a Vastag-hegy, Kopasz-hegy, Só-hegy, és Nagy-Sas-hegy domborulatai alkotnak lenyűgöző panorámát.
A vendégház a vidéki szálláshelyek közül a legmagasabb, négy napraforgós minősítéssel rendelkezik.
Összhangban a környezettel megújuló energiaforrások széleskörű felhasználásával működtetik a szálláshelyet. A melegvíz előállításról és fűtésrásegítésről napkollektoros rendszer gondoskodik.

További képek: www.malnaskert.hu

Időpont: 2013. január 14-18., hétfőtől péntekig

Maximum létszám:
30 fő

Szállás: A szobák fenyőfa bútorzata az ágyakon kívül szekrényt, fésülködőasztalt és éjjeli lámpát tartalmaznak, továbbá TV-vel és vezetékes internettel is el vannak látva. A szálláshely tágas parkolóval is rendelkezik (12 db személygépkocsi), zárt udvarban.
Elszállásolás: 3 ágyas szobákban (két ágy plusz pótágy).

Részvételi díj: 59.000 Ft
A részvételi díj két részletben fizetendő: I. rész - 30 % jelentkezéskor, a II. rész - 70% pedig 2013. január 7-ig.
A befizetés lehetőségei: készpénzben a Tanulmányi irodában, munkaidőben, illetve rózsaszín csekken a postán. Cím: Integrál Impulzus Kft., 1034 Budapest, Pacsirtamező u. 42-44.

Figyelem! A jelentkezés az I. rész befizetésével válik véglegessé, és a tábor kezdete előtt 2 héttel történő lemondás esetén nem jár vissza.

Jelentkezés: érkezési sorrendben, a szabad helyek függvényében Bobák Szilvinél, +36-30-225-8055, bobak.szilvia@integralakademia.hu