Küldetésünk, céljaink

Elsődleges célunk tudás terjesztése, fejlesztése és az ezzel szimpatizáló emberek egymásra találása hazai és nemzetközi színtéren. A honlap ezért multifunkcionális, a 2006 augusztusában megindult folyamatos fejlesztés során - fokozatosan - a következő célok megvalósítását szolgálja:

  • A wilberi integrál szemlélet hazai bemutatása itt, a honlapon. Tudást bemutató oldalakat fejlesztünk, mely az érdeklődőknek bevezetés, a képzéseinken tanuló diákoknak pedig tananyag.
  • A nemzetközi események közvetítése Magyarország felé. A fontosabb Wilber és az Integral Institute körüli, és nemzetközi eseményekről híradás, a nemzetközi honlapok bemutatása és linkjei.
  • Híradás a magyarországi integrál eseményekről. Híradás a hazai eseményekről, tanfolyamok, előadások, meghívott külföldi vendégek, alkalmazott területek. Alkalmanként élő webkamerás közvetítés előadásokról, összejövetelekről.
  • A hazánkban kreatívan továbbfejlesztett integrált tudás és alkalmazások megosztása egymással. Meghívunk mindenkit, hogy ha alkalmazza az integrált szemléletet a maga területén, vagy újítást hoz bele, akkor azt ossza meg velünk és a világközösséggel. Ha szükséges, segítünk az alkalmazás kidolgozásában és illesztésében a közöshöz.
  • A hazánkban kreatívan továbbfejlesztett integrált tudás és alkalmazások megosztása a globális, nemzetközi integrál hálózattal. Szeretnénk, hogy a magyarok tehetségükkel termékenyítsék meg a hazai pálya mellett a globális közösséget is. Ezért aki az itt képviselt integrál szemléletben kifejleszt valamit, azt amennyiben igényli, s minőségileg megfelel az AQAL sztenderdnek, kapcsolatainkon át bemutatjuk a nemzetközi integrál közösség megfelelő embereinek.
  • Közös projektek végzése, közös anyagok fejlesztése a honlapon. Adott projektek közös online munkafelülete a honlap ezen része. Online munkacsoport szobák és konferenciák, közös hozzáférésű anyagok fejlesztése a honlapon stb.
  • Közösség, fórum, emberkeresés. A honlap ezen funkciója egy fórum, ahol lehet beszélgetni és egy HR adatbázis, ahol az integrált érdeklődésű emberek kulcsszóval is kereshetik egymást, baráti, munkatársi, párkapcsolati, stb. viszonyba lépve egymással.