Regisztráció

Az Integrál Világ közösség a személyesség, nyíltság és együttműködés kultúráját támogatja. Ezért a tagság feltétele a személyesség vállalása, azaz hogy saját neveddel és saját arcod fotójával jelenj meg közösségünkben!

1. NÉV - Szeretnénk mi is úgy szólítani, ahogy az életben szoktak téged, ezért a keresztnév alatt találsz egy olyan mezőt, hogy "ahogy szólítani szoktak". Amennyiben azt üresen hagyod, akkor a keresztnevedet írja be a rendszer. Pl. ha Kovács Róbert vagy, és Robi-nak szoktak szólítani, akkor ha a Róbert-et beírod a "Keresztnév" mezőbe és a Robi-t az "ahogy..." mezőbe, akkor a Robi fog megjelenni az arcképed felett. Ha nem, akkor a Róbert. Kérjük, kerüld a fiktív álneveket pl. "Roberto15" (hacsak nem valóban így szólítanak az életben is a barátaid:).

2. ARC - Arra kérünk, most, a regisztráció alkalmával tölts fel egy arcképet magadról! Ha most nem áll módodban, később is beillesztheted. Ez esetben két hét múlva küldünk egy emlékeztető e-mailt, majd hetente. A harmadik emlékeztető után (1 hónap elteltével) ha nincs fent az arcképed, adatlapod automatikusan törlődik a rendszerből. (Ez után újra regisztrálhatsz bárhányszor, de a rendszer mindig kérni fogja az arcképed ugyanígy).

Elfogadom a fenti feltételeket, és regisztrálok ?